24 juni 2012

Pulled Pork


Svinekam/nakkefile - utan grovt fett. Över 1 kg.

1. Dagen før skal grisen lægges i marinaden eller rubbes med rub og i køleskab(6-18 timer).

2. På dagen skal ovnen tændes på 110°C. (onkring kl 08.00 kommer an på hvornår i vil spise…)

3. Grisen skal lægges med undersiden opad i stegegryde eller stegeso sammen med resten af marinaden/rubben.

4. Vendes forsigtigt efter 3 timer.

5. Steges færdig i ca. 6-7 timer. Centrum temperatur på 94°C.

6. Si stegeskyen og gem den. Kog den eventuelt ind til en dejlig dressing til maden og resterne dagen derpå.

7. Pil grisen fra hinanden med to gafler.

8. Servers sammen med en god bolle og coleslaw.

Kan tilberedes dagen før og lægges på grillen 1-2 timer inden den skal serveres.
Kan lægges på en rist i stegesoen så vil kødet blive en smule mere tørt.



Våra kryddor:
1 spsk Salt
4 spsk Rørsukker
4 spsk Røget paprika
1 spsk Cayennepeber
1 spsk Tørret chili
1 spsk Spidskommen
1 spsk Hvidløg
2 spsk Cajun spice


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar