- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1-2 peberfrugter
- 1-2 løg
- 3-4 fed hvidløg
- Lidt chili
- 2 dåser flåede tomater
- Rødvin
- Olivenolie
- Salt og peber
- Krydderurter - fx persille eller basilikum
1. Skær alt i mundrette stykker (fx 2 x 2cm), hak dog hvidløg og chili lidt finere.
2. Sauter chili, løg og hvidløg i olivenolie i en sauterpande eller tykbundet gryde.
3. Tilsæt de øvrige grøntsager. Lad det sautere knap et kvarter ved god varme. Rør hyppigt. Hvis du alligevel har tænkt dig at servere rødvin til, så træk flasken op nu og hel et glas på og lad det reducere.
4. Tilsæt så tomater og salt og peber. Lad det koge godt og grundigt sammen. Det tager en times tid.
5. Slut med at vende lidt friske krydderurter i. Fx persille eller basilikum (kan udelades, hvis du ikke lige har).
Link
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar